15 års erfaring          Medlem af Dansk Byggeri         Professionel rådgivning

Jordboring udføres professionelt

Når du bestiller en jordboring ved Entrepr​enør Tommy Sørensen, får du altid den bedste løsning. Vores mange års erfaring på området gør, at vi altid er behjælpelige, og har de rigtige muligheder for at hjælpe dig korrekt.

Med en jordboring får du den perfekte boring til din nye flagstand, hegn eller andet, som kræver et godt og solidt fundament. Vi hjælper vores kunder i Nykøbing Mors, og kan på den måde nå ud til mange og hjælpe med jordboring. Vi har 15 års erfaring med alle former for entreprenørarbejde, og du kan derfor trygt ringe til os.

Mange muligheder med jordboring

Med en jordboring fra os, får du altid den bedste behandling.

Jordboring kan bruges til mange ting, blandt andet:

  • husstandsvindmøller
  • hegnspæle
  • stakit
  • sokkel til flagstang

Vi tilbyder vores kunder boringer på helt op til Ø 1200 mm.

Vores jordboringer kan selvfølgelig bruges til meget mere, men dette er nogle af de klassiske jordboringer, som vi har gennemført mange af gennem vores mange år i branchen.

Vi sørger for at sætte dine pæle op, så de holder til det meste. Så mangler du hegnspæle til din hestefold, eller trænger din flagstang til en udskiftning, så hjælper vi gerne.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi hjælper kunder i hele Nordjylland med alt inden for entreprenørarbejde og jordboringer. Du kan derfor trygt ringe til os, hvis du vil have arbejdet udført rigtigt og i god kvalitet.

Kontakt os på telefon 22 37 87 61 eller send en mail: mellerupgods@mail.dk, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.​​​

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Entreprenør Tommy Sørensen

CVR: 21688932