15 års erfaring          Medlem af Dansk Byggeri         Professionel rådgivning

Omfangsdræn og støbning af fundament​

​Hos Tommy Sø​rensen tilbyder vi støbning af fundament og etablering af omfangsdræn til alle former for bygninger i Nykøbing Mors, Thisted og omegn. Vi leverer en grundig rådgivning, før arbejdet påbegyndes, og vi garanterer, at kvalitet er et kendetegn ved det arbejde, vi udfører.

Fundament og støbning af sokkel

Fundamentet skal bære vægten af husets bærende og stabiliserende vægge og tagkonstruktionen, så huset ikke sætter sig. Samtidig skal fundamentet forhindre fugt fra den underliggende jord i at trænge op i huset for at undgå fugt i væggene. Derfor er det afgørende, at arbejdet udføres professionelt.

Har jeres hus fået sætningsrevner som følge af et ustabilt fundament, eller er der fare for, at det sætter sig, tilbyder vi at grave ud og støbe et nyt fundament eller en ny sokkel under det gamle. Det er et arbejde, der kræver den høje fagkundskab, som vi står for.

Etablering af omfangsdræn

Et omfangsdræn kan beskrives som en nedgravet tagrende, der ligger i forbindelse med fundamentet. Det har til formål at lede overskydende vand væk fra huset, hvorfor det både kan anvendes på huse med og uden kælder for at undgå fugt i konstruktionerne.

Har du allerede fugt i væg, sokkel eller fundament kan et omfangsdræn være løsningen.

Hvad koster omfangsdræn?

En omfangsdræn-pris ligger cirka på mellem 5.000 og 10.000 kroner pr. meter afhængigt af jordforhold og dybde. 

Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser eller fordelene ved et omfangsdræn, kan vi kontaktes på telefon 22 37 87 61 eller e-mail mellerupgods@mail.dk.​

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Entreprenør Tommy Sørensen

CVR: 21688932