15 års erfaring          Medlem af Dansk Byggeri         Professionel rådgivning

Nedrivning udføres i store og små opgaver

Hos Entreprenør Tommy Sørensen udfører vi en lang række nedrivningsopgaver i Nykøbing Mors. Når vores kunder kontakter os, kan det omhandle forskellige former for nedrivning.

Vi udfører både større og mindre opgaver, når det kommer til nedrivning. Det betyder, at vi både kan hjælpe dig med nedrivning af gamle bygninger på byggegrunde, og med at fjerne mindre vægge i huse eller lejligheder, som trænger til fornyelse.

Opgaver med nedrivninge udføres

Når vi har en nedrivningsopgave sørger vi ikke blot for nedrivningen, men også for bortskaffelse af affald. Vi sørger for sortering af affald, så metal og træ bliver efterbehandlet rigtigt. 

Vi benytter vores minigraver og minilæsser til disse arbejdsopgaver. i kører affaldet væk via containerkørsel, og sørger for, at affaldet ender til renovation.

Med en aftale om nedrivning eller renovering fra os, kan vi både hjælpe dig med store og små opgaver. Hvis der på din nye byggegrund står gamle bygninger, så hjælper vi med nedrivningen, så du kan komme videre med dit nybyggeri. Vi udfører altid renoveringsarbejde hurtigt, effektivt og til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os i dag og hør mere om nedrivningsarbejde

Hvis du mangler en, som kan udføre nedrivningsarbejde med de rigtige metoder og til en rigtig pris, så kontakt os i dag. 

Kontakt os på telefon 22 37 87 61 eller e-mail mellerupgods@mail.dk og hør, hvordan vi hjælper dig bedst muligt med nedrivning samt sortering og bortskaffelse af affald.​​​

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Entreprenør Tommy Sørensen

CVR: 21688932