15 års erfaring          Medlem af Dansk Byggeri         Professionel rådgivning

Jordvarmeslanger i høj kvalitet nedgraves

Hos Entreprenør T​ommy Sørensen kan alle former for entreprenørarbejde klares. Vi har mere end 15 års erfaring på området, og vi har derfor stor ekspertise i at udføre entreprenørarbejde i høj kvalitet.

En af de specialopgaver vi udfører er jordvarmeslanger, og vi står derfor klar til at hjælpe dig, hvis du skal have jordvarmeslanger i dit nye hus, nybygget stald eller et helt tredje sted i Nykøbing Mors eller Thisted.

Når vi udfører nedgravning af jordvarmeslanger, får du altid den bedste service på markedet, og selvfølgelig altid de nyeste varmeslanger, så holdbarheden og varmeforbruget bliver udnyttet bedst muligt.

God erfaring med nedgravning af jordvarmeslanger

Nedlægning af jordvarmeslanger er noget af det entreprenørarbejde, vi gør mest i. Løsningen er en af de bedste på markedet, når du skal have indlagt varme i dit nye hus og har mulighed for at få jordvarme.​

Vi har over 15 års erfaring på området, hvorfor vi kan garantere dig den bedste pris, og det bedst udførte arbejde til nedlægning af slangerne.

Jordvarmeslanger er fundamentet for, at du kan lægge varme ind i dit nye hus, din nye stald, udestue, eller andet, som skal kunne opvarmes. De bruges i huse til opvarmning af radiatorer og er derfor en løsning for dig, som vil undgå dyre løsninger.

Kontakt os og hør mere om jordvarme-priser

Vi arbejder med nedlægning af jordvarmeslanger i hele Nordjylland og hjælper altid vores kunder til den bedste løsning, når det glæder jordvarme, men også andet entreprenørarbejde kan udføres med stor perfektion.

Du kan kontakte os på telefon 22 37 87 61 eller e-mail mellerupgods@mail.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til den bedste løsning samt få yderligere information om vores jordvarme-priser.​

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Entreprenør Tommy Sørensen

CVR: 21688932